LP tilbehør og accessories

Din indkøbskurv er tom


Kvalitets sleeves


Vi har et stort udvalg af kvalitets sleeves fra producenter verden over. Vi handler kun produkter fra de bedste leverandører, så du kan derfor være sikker på, at du modtager kvalitet hos os.

Hvorfor bruge tid og penge på sleeves?
Det er yderst vigtigt at beskytte sine LP'er og covers med sleeves, da der er en helt klar sammenhæng mellem standen og de sleeves, der er benyttet. Vinylpladen.dk har vurderet standen på adskillige tusinde plader og covers. Undervejs har vi iagttaget at standen ved brug af papirsleeves frem for plastik sleeves gennemsnitligt falder fra fx "Excellent" til "Very Good +"; dvs. at der kan komme en tydelig hørbar forringelse af pladen, samt at værdien af pladen heraf næsten kan halveres.

Det er en almindelig opfattelse, at det ikke er nødvendigt at købe indre sleeves til sine plader, når man ikke tager disse ud af deres covers ofte - Denne opfattelse er vi dog ikke enig i. Bare det at flytte en LP til den anden side af reolen når den er "beskyttet" af papirsleves giver betydeligt slid på pladen af trykket fra grebet. Dette er fx årsagen til at vi hos Vinylpladen ikke opkøber samlinger, der ikke er beskyttet af plastiksleeves - uanset hvor lidt de har været i brug; disse pladers værdi og kvalitet er faldet for meget - og hvorfor købe LP'er hvis ikke det er for kvaliteten?

Udstil dine LP plader - PLAY&DISPLAY


Vinylpladens cover anses af mange til at være et desideret kunstværk, og dette er en af årsagerne til at LP'er som det eneste analoge medie, aldrig dør. En god og smart måde at fremvise sine kunstværker i hjemmet er med de populære Flip-Frames rammer, hvor man med et unikt design kan fremvise sine LP covers på væggen og udskifte coveret hurtig og let, uden at tage rammen ned fra væggen.

copyright © Vinylpladen ApS. All rights reserved | CVR. 34082677 | Email: pt@vinylpladen.dk