Vinylpleje til LP og udstyr

Din indkøbskurv er tom


Luksussættet

249 kr

Sættet indeholder:
+ LP rensemiddel m. klud
+ Luksus vinylbørste
+ Pickup rensemiddel m. børste
LP rensesættet sammensætter de tre vigtigste vinylplejeprodukter i én samlet pakkeløsning: Kvalitets rensevæske med tilhørende anti-statisk klud, velvet LP-børste og pickuprens til nålen.


Rejsesættet

199 kr

Sættet indeholder:
+ 50 ml pladerens m. klud
+ 20 ml til pickup m. børste
+ Static off børste + stofpose
Perfekt lille sæt til ferien eller sommerhuset. Det indeholder alt du skal bruge til at rense pickuppen og pladen - i en handy lille stofpose! Så er ferien reddet :-)


Klassisk LP rens

89 kr

+ 200 ml rensevæske
+ Plads til klud i låget
+ ca. 500 pladerensninger
Kvalitets rensevæske med tilhørende anti-statisk klud til at holde pladesamlingen fri for skidt og snavs. Væsken er fremstillet af propan-2-ol, der renser skånsomt og effektivt uden at efterlade mærker. Må dog ikke anvendes til schellack (78) plader.


Pickup rens

89 kr

+ 20 ml rensevæske
+ Børsten er lukket inde
+ Effektivt design
Nålen (pick up'en) har en større betydning for lydkvaliteten end de fleste regner med. Derfor er det vigtigt at holde den fuldstændig fri for støv og smuds, således man opnår den reneste lyd. Denne pick-up-rens udmærker sig som en væskebeholder med propan-2-ol, der lukker rensebørsten inde, således man opnår den mest sterile rengøring af nålen.


Velvet LP børste

119 kr

+ 20 ml rensevæske
+ Børsten er lukket inde
+ Effektivt design
Effektiv børste for både tørre og våde LP'er. Fibrene kan komme dybt ned i rillerne, og det ekstra overfladeareal gør, at den er ekstra skånsom imod pladen. Børsten findes også i "Luksussættet", som vi anbefaler til enhver!


Static Off børste

89 kr

+ Håndlavet carbonbørste
+ Gør plader antistatiske
+ Flot design
Denne anti-statiske carbonbørste er en klassiker hos vinylentuisiasten! Børsten er fantastisk til at tage det lette lag støv og snavs fra LP'en - og ved brug modvirker den statisk elektricitet, så pladen tiltrækker mindre støv.

Spørgsmål?

Har du nogle tekniske eller praktiske spørgsmål angående vores vinylpleje, eller er du velkommen til at kontakte os pr. e-mail.
copyright © Vinylpladen ApS. All rights reserved | CVR. 34082677 | Email: pt@vinylpladen.dk | Vi tager imod Dankort, eDankort, Visa, Mastercard, Meastro